top of page


Physicsnet
"Αν δεν μπορείς να το εξηγήσεις με απλά λόγια, ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά."
Διεκδικούμε την κορυφή !
Μαθήματα φυσικής σε μικρά ομοιογενή group, ιδιαίτερα και διαδικτυακά.
Αγία Παρασκευή Τόμπρα 2
Μαρούσι Ερμού 17
Νέα Σμύρνη 2ας Μαίου 10
6974885948

Ξεκινήστε έγκαιρα. Προετοιμαστείτε σωστά για την εισαγωγή στις ιατρικές και στα πολυτεχνεία.
Τμήματα Α λυκείου ξεκινούν από το Σεπτέμβρη. Η τάξη αυτή είναι πολύ σημαντική για το μάθημα της φυσικής καθώς κατά τη διάρκεια της Α λυκείου θα βάλουμε τις βάσεις της μηχανικής. Ο μαθητής πρέπει να μάθει να χειρίζεται άριστα τις κινήσεις, να μπορεί να σχεδιάζει τις δυνάμεις, να εφαρμόζει τους νόμους του Newton και να κατανοήσει πλήρως τις έννοιες έργο, ενέργεια και ισχύς. Μόνο τότε θα μπορεί να συνεχίσει ομαλά στη Β λυκείου.
Τα τμήματα των αποφοίτων ξεκινούν από το Σεπτέμβρη. Η μεγάλη νέα ύλη απαιτεί εξαιρετικά οργανωμένη και εντατική προσέγγιση, ώστε βγάλουμε την ύλη ως το τέλος του Φεβρουαρίου και έτσι να έχουμε τρεις μήνες για επαναλήψεις.
Αλλαγή στο πρόγραμμα σπουδών ώστε να ανταποκρίνεται στη νέα ύλη.
Η ύλη στο μάθημα της φυσικής της Γ λυκείου άλλαξε από τη σχολική χρονιά 2022- 2023 με την προσθήκη νέων κεφαλαίων και την αφαίρεση παλαιών.
Για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της νέας ύλης κάναμε τις απαραίτητες αλλαγές στο πρόγραμμα σπουδών.
Έτσι πλέον στη Β λυκείου κάνουμε αποκλειστικά προετοιμασία για την ύλη της Γ λυκείου.
Αυξήθηκε ο αριθμός των γραπτών δοκιμασιών. Οι υποψήφιοι θα γράψουν 36 μικρά τεστ στη διάρκεια της Β λυκείου και 72 στη διάρκεια της Γ λυκείου. Επίσης θα γράψουν 10 μεγάλα διαγωνίσματα στη διάρκεια της Β λυκείου και 12 στη διάρκεια της Γ λυκείου.
Για την εξέταση της θεωρίας δίνονται διαδικτυακά διαγωνίσματα κλειστού τύπου διάρκειας μιας ώρας.
Τελειώνουμε την ύλη στο τέλος του Δεκεμβρίου ώστε να έχουμε πέντε ολόκληρους μήνες για επαναλήψεις.
bottom of page